Lieselot Boone werd geboren in 1982 in Brugge. Al van jongsaf zingt ze overal om de mensen te plezieren. Naast haar job als educatief medewerkster in Natuurcentrum Beisbroek is ze vertelster, schrijfster, creatieve duizendpoot en mama van 4 kindjes. 

Mario Nunes dos Santos werd geboren in 1982 in Sabrosa, Portugal. Hij neemt de dagelijkse zorg en begeleiding op in Hoeve Hangerijn, een ontmoeting en belevingshoeve van stad Brugge. Muziek is zijn grote passie en ontspanning. Hij is papa van dezelfde 4 kindjes ;-)

Lander Strijbol werd geboren in Brugge in 1991. Naast gitaar spelen zijn werken met hout en klei zijn grootste passies. Hij werkt als kinderverzorger in 'het speelhuis' en is papa van een dochtertje. 

Maarten Merveille werd geboren in Zeebrugge in 1993. Hij is geboeid door de mens, transitie, Afrika, muziek, natuur,... een veelzijdige kracht. Hij werkt en woont in Gent met zijn vrouw , zoontje en dochtertje. 

Kassim Kayega werd geboren in Kigali, Rwanda in 1978. Hij draagt de afrikaanse zon in zich en brengt vreugde en vriendschap met zich mee.

Hij is de papa van 3 zoontjes.

Karel Lowyck werd geboren in Brugge in 1980. Hij heeft een schrijnwerkerij/familiebedrijf in Sijsele en houdt er voor ons het goede ritme in. Hij is papa van 2 zoontjes. 

Jannes Merveille verfijnt onze muziek met kleine percussie en ritme instrumenten. Hij is opvoeder en gepassioneerd scoutsleider.